Nagelstyling

Zijn nagels je passie? Wil je leren hoe je op een professionele manier de mooiste gel en acrylnagels maakt? Wil je van je hobby je beroep maken? Meld je dan aan voor één van de nagelstyling cursussen van GBC Academy!

Wij hebben de cursus nagelstyling zo ingericht dat er veel ruimte is voor de praktijklessen. Tijdens deze praktijklessen, neemt de docent je bij de hand om je alle kneepjes van het vak bij te brengen. Wij geven onze cursussen in kleine groepen van maximaal 6 studenten. Hierdoor is het mogelijk om de studenten persoonlijke aandacht te geven tijden het leerproces.

Tijdens de opleiding nagelstyling acryl en gel leer je een nagel op te bouwen. Daarnaast leer je ook een goede nabehandeling te doen. Deze behandeling zal in de praktijk het meest uitgevoerd worden. Om de techniek aan te leren maken we gebruik van een robothand. Daarna wordt er getraind op modellen.

Na het behalen van je certificaat is het mogelijk om in een bestaande nagelstudio aan de slag te gaan of om zelf een nagelstudio te openen. Kies je ervoor om dat vanuit huis te doen, kan je je werkuren flexibel indelen.

In de nagelbranche volgen de trends elkaar in een razend tempo op. Social media speelt hierin een cruciale rol. Hier halen je klanten hun inspiratie voor hun nieuwe set vandaan.
Ben je op zoek naar de opleiding die je leert hoe je insta nails maakt? Neem dan een kijken bij onze cursus nagelstyling allround.

Waarom kies je voor GBC Academy:
– Persoonlijke aandacht.
– Les van docenten met jarenlange ervaring.
– Les van docenten die werkzaam zijn in de branche.
– Productpakketten van hoge kwaliteit.
– Veel praktijkuren.
– Je leert echt wat wij je beloven!

CONTACT

GBC Academy is onderdeel van:
GBC Products B.V.
Molen de Beerkade 74
3024 PG Rotterdam
Tel: 06-16222988

VOLG ONS