Salon Perfectie training

Heb je een salon met personeel? En wil je het niveau van het team verhogen?
Of wil je nieuw personeel aannemen, maar hebben ze nog geen/weinig ervaring?
Dan hebben wij een op maat gemaakte oplossing voor jou!

Als salon houder is het vaak moeilijk om zelf het personeel op te leiden. Je bent zelf werkzaam in de salon en bezig met het geven van behandelingen. Daardoor heb je niet de tijd om 1 op 1 je personeelsleden te trainen. Dit is wel nodig om de kwaliteit van je behandelingen te waarborgen.

Daarom hebben wij de Salon Perfectie training ontwikkeld. Wij geven de training in je eigen salon. Na de training kan het personeel verder met het behandelingen van klanten. Het is dus niet nodig om een volledige dag uit te boeken.
Als salonhouder geef je aan waarin het personeel getraind moet worden. Hoeveel uren per week dit in beslag mag nemen. En binnen welke periode u graag wilt dat de training wordt afgerond. Nadat wij hebben beoordeeld welk niveau het personeel heeft, maken wij in overleg een salon perfectie training op maat.

Na deze training kan het personeel ingezet worden voor nieuwe (duurdere) behandeltechnieken. Of ze zijn getraind om de behandelduur te verkorten. Uiteindelijk betekent het dat er meer omzet gedraaid wordt per personeelslid. Hierdoor zal de training zich snel terug verdienen.

Wil je meer informatie of wil je een Salon Perfectie training op maat laten ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op!

Waarom kies je voor GBC Academy:
– Persoonlijke aandacht.
– Les van docenten met jarenlange ervaring.
– Les van docenten die werkzaam zijn in de branche.
– Productpakketten van hoge kwaliteit.
– Veel praktijkuren.
– Je leert echt wat wij je beloven!

CONTACT

GBC Academy is onderdeel van:
GBC Products B.V.
Molen de Beerkade 74
3024 PG Rotterdam
Tel: 06-16222988

VOLG ONS